Tid, ro og en broget bagage. Det er hovedingredienserne, hvis man vil være en god tekstforfatter.

Jeg læste en gang en bog om tekstforfattere. Længe efter, at jeg selv var sprunget ud. Jeg følte mig ramt. Jeg var én af de ægte. Jeg er tekstforfatter.

Ifølge den bog, så er tekstforfattere af en helt særlig støbning. De har prøvet lidt af hvert, og deres vej til faget har været brolagt med mange frustrationer. For til trods for, at de elsker at skrive og altid har gjort det, så har de aldrig helt fattet, at deres lyd faktisk er guld værd.

Jeg har en lang uddannelse bag mig. Jeg har været forbi stort set alle landets universiteter. Og undervejs var jeg hele tiden i tvivl: Hvad skal jeg med alt det her? Jeg vil jo bare skrive til helt almindelige mennesker, som ikke ser nogen fidus i, at jeg puster mig op.

Da jeg ved et tilfælde havnede på et af landets største designbureauer, var jeg hjemme. Mine ord kunne synge, og kunderne sang med. Derfor startede jeg virksomhed i eget navn.


Derfor skal du vælge mig

Kompetent

Jeg er cand. mag. i dansk og dramaturgi og har over 10 års erfaring som tekstforfatter. Derfor kan jeg omdanne kompliceret stof til gode tekster.

Kreativ

Jeg har sans for både poesi og musik. Det giver mine tekster det berømte ”swung” – tilsat både kant, humor og finurlighed.

Specialist

Jeg har specialiseret mig i kommunikation af design, fødevarer og attraktioner. Derfor skal jeg ikke starte forfra hver gang – det sikrer gode tekster til gode priser.