Tid, ro og en broget bagage. Det er hovedingredienserne, hvis man vil være en god tekstforfatter.

Jeg læste en gang en bog om tekstforfattere. Længe efter, at jeg selv var sprunget ud. Jeg følte mig ramt. Jeg var én af de ægte. Jeg er tekstforfatter.

Ifølge den bog, så er tekstforfattere af en helt særlig støbning. De har prøvet lidt af hvert, og deres vej til faget har været brolagt med mange frustrationer. For til trods for, at de elsker at skrive og altid har gjort det, så har de aldrig helt fattet, at deres lyd faktisk er guld værd.

Jeg har en lang uddannelse bag mig. Jeg har været forbi stort set alle landets universiteter. Og undervejs var jeg hele tiden i tvivl: Hvad skal jeg med alt det her? Jeg vil jo bare skrive til helt almindelige mennesker, som ikke ser nogen fidus i, at jeg puster mig op.

Da jeg ved et tilfælde havnede på et af landets største designbureauer, var jeg hjemme. Mine ord kunne synge, og kunderne sang med. Derfor startede jeg virksomhed i eget navn.


Derfor skal du vælge mig

Kompetent

Jeg er cand. mag. i dansk og dramaturgi og har over 10 års erfaring som tekstforfatter. Derfor kan jeg omdanne kompliceret stof til gode tekster.

Kreativ

Jeg har sans for både poesi og musik. Det giver mine tekster det berømte ”swung” – tilsat både kant, humor og finurlighed.

Specialist

Jeg har specialiseret mig i kommunikation af design, fødevarer og attraktioner. Derfor skal jeg ikke starte forfra hver gang – det sikrer gode tekster til gode priser.

KUNDERNE SIGER

Vi tøver aldrig med at inddrage Kristina, når vi skal have skrevet tekster eller kommunikeret et kompliceret budskab for vores kunder. Kristina formår at løfte det verbale til højder, som vi selv kun tør drømme om. En mail fra Kristina efterfølges oftes af et “der nailede hun den igen”. Derudover er det et plus, at Kristina har humor og tør give professionelt modspil.

Peter Laursen, Vulkan bureau

KUNDERNE SIGER

Kristina har været ansvarlig for at skabe den unikke profil, der differentierer Wauw-isen i markedet. Hun har skabt et fantastisk tekstunivers, der matcher isens kvalitet, og hun leverer til stadighed en fremragende præstation, der overstiger forventningerne.

Toke Fonsbøl, direktør, Wauw Is

KUNDERNE SIGER

Vores budskaber kommunikeres nu skarpt og præcist. Vi har tidligere brugt lang tid på tekster og ikke fået meget ud af det. Derfor er vi meget tilfredse med vores samarbejde med Kristina. Nu kan vi nemlig fokusere mere på vores kerneforretning og stole på, at Kristina har et både kritisk og konstruktivt blik på vores kommunikation.

Jacob Madsen, medstifter og softwareingeniør, Webnuts

KUNDERNE SIGER

Kristina kan sit kram. Det har været en sand fornøjelse at opleve hende kaste tryllestøv over bunkevis af ufærdigt tekstmateriale og fremtrylle skræddersyede tekster med kant og bid. Hun arbejder selvstændigt, hurtigt(!) og har et stort overblik.

Grete Fogtmann Jensen, ansvarlig for kommunikation og PR, Kattegatcentret

KUNDERNE SIGER

Kristina formår at skrive tekster, der virkelig fanger læserens interesse, og hun omdanner let og elegant noter og flygtige tanker til letlæselig og smuk prosa. Jeg kan klart anbefale Kristina til alle former for tekstforfatning!

Stefan Ejsing Møberg, tidligere Product Manager, Morsø Jernstøberi A/S

KUNDERNE SIGER

Kristina Højholt har givet Nationalparkens pressemeddelelser en twist – og det har været fornyende. Det er vi meget glade for.

Nicole Wolter, Kommunikation & Erhvervs- og turismeudvikling, Nationalpark Mols Bjerge

KUNDERNE SIGER

Kristina er en kompetent tekstforfatter. Hun evner at sætte sig ind i komplekse områder og skrive tekster til BTB-markedet i en passende tone – ikke for kedeligt, ikke for kækt. Derudover er det værd at bemærke, at Kristina overholder deadlines og leverer til gode priser. Sidst men ikke mindst er Kristina behagelig at samarbejde med.

Lisbeth Kempel, marketing- og kommunikationschef, AgroTech

KUNDERNE SIGER

Det føles som ren magi, når Kristina fører pennen. Med nærvær og indlevelse formår hun at skabe et univers af sanselighed, nærvær og poesi. Kristina behersker på kreativ vis hele paletten, og med stil og elegance tilfører hun ordene liv, så de rammer rørende og blidt.

Dinna Herstmark, ejer af Småkageriet

KUNDERNE SIGER

Vi har ikke tekstforfattere internt, og derfor er det en kæmpe lettelse at have Kristina koblet på som fast freelancer. Hun løser vores tekstopgaver virkelig godt og effektivt og altid til den aftalte tid. Samtidig har hun stort indblik i vores forretning. Det giver ro og overskud at vide, at hun har helt styr på den røde tråd og kun er et opkald væk.

Jette Skibsted, Marketing Specialist, Pressalit

KUNDERNE SIGER

En skarp pen, der målrettet, nærværende og vedkommende skaber kommunikation i øjenhøjde. Kristina går i infight med visioner, tanker og formuleringer – går på opdagelse og udfordrer dedikeret, klogt og præcist. Kommunikationen bliver konkret, forståelig og direkte, så ens brugere/publikum/kunder faktisk forstår, hvad man mener, tænker og gerne vil fortælle.

Peter Sand, direktør, Naturkraft