Frosten og mosten

Det var en 25 liters dunk med frossen æblemost, som i 2006 fik indehaveren af det nuværende Cold Hand Winery på sporet af æbleisvinen. Dunken lækkede i fryseren, og ud flød tykt, sukkerholdigt kryokoncentreret æblemost. Teknikken blev møjsommeligt finpudset i årene derefter, og i 2010 var vejen banet for succeserne Feminam og Masculine.

 

Tiden var dermed inde til, at Jens Skovgaard Pedersen kunne skifte jobbet som efterskoleforstander ud med en tilværelse som vinmager. Og han eksperimenterer fortsat, og det har jeg sat ord på:

“Det syder og bobler i vineriet ved Randers. Alle tænkelige og utænkelige eksperimenter er sat ind i jagten på sublime vinoplevelser. Det skal smage af Norden – af landskaberne, årstiderne og af jorden.

For ærlighed er filosofien bag. Drømmen er at fremstille et frugtrigt alternativ til druevinen, og både mousserende vine, lyse bordvine, mørke tanninrige vine, ostevine, dessertvine og avec-lignende likører er på menuen.”

Jeg hjalp med at skrive en indbydende brochure, som sælger de fantastiske produkter på en måde, hvor man i selve teksten mærker den eksperimentelle gejst, der gennemsyrer al aktivitet hos Cold Hand Winery.

Ydelser

  • Hjemmeside
  • Brochure
  • Strategi

Besøg Cold Hand Winery

www.coldhandwinery.dk

Haversmosevej 21

8920 Randers NV



 Previous  All works Next