Værsgo’ – lækker mad i lækkert design!

Food Solutions lå de første år på Egå Marina, helt tæt ved havet og ganske tæt på Aarhus midtby. Nu skulle de køres i stilling til at række ud over andedammen. Det tyske marked skulle indtages – potentialet for økologi og nordiske varer er stort syd for grænsen. Faktisk så stort, at Væksthus Midtjylland havde doneret en pose penge, så fødevarevirksomheden kunne blive toptunet med hensyn til strategi, form og indhold.
Jeg var med på projektet som kommunikationskonsulent.

Men hvordan gør man? Food Solutions er en fantastisk hybrid mellem et reklamebureau og en traditionel købmandsvirksomhed: Skarp på trendspotting, smagstilpasning og private label – og med egne subbrands smækfyldt af økologi og god, moralsk smag i munden. Kommunikationen hidtil havde slet ikke fået det hele med, nu skulle fortællingen defineres fra scratch.

Sammen med en grafisk designer fik jeg styr på struktur, sitemap, stil og tone.

Resultatet blev tekst og layout, som let, elegant og i øjenhøjde fortæller om en innovativ virksomhed, der siden 2004 har udviklet stærke fødekoncepter med respekt for smagsoplevelser, kvalitet og miljøet.

Mit relation til Food Solutions er et livslangt kærlighedsforhold. Jeg hjælper fortsat ad hoc med diverse produkt- og emballagetekster, annoncer, pressemeddelelser og julehilsner.

Ydelser

  • Strategi og koncept
  • Hjemmeside
  • Emballage
  • Annoncer
  • Pressemeddelelser

Besøg Food Solutions

www.foodsolutions.dk

Stavneagervej 22

8250 Egå Previous  All works Next