En sammenvævet verden

Linie Design er et dansk designfirma og Nordeuropas største udvikler og forhandler af håndlavede tæpper. Tradition er et nøgleord, både når det kommer til nordisk design og unikt kunsthåndværk. Alle tæpperne er designet af anerkendte skandinaviske designere og håndvævet af indiske vævere, som har forfinet deres håndværksmæssige kunnen gennem generationer.

Jeg hjælper Linie Design med at beskrive deres unikke designs. Jeg svinger min poetiske pen og kaster tryllestøv over materialer, teksturer og visuelle udtryk. Det efterlader en sensitivitet, som får forbrugerne til at mærke produkterne, selv på skrift. Og det skaber en stemning, der oser af skønhed, indretningsdrømme og afstemt balance.

Hør det her:

”Dette lette design lader på smukkeste vis dagslyset reflektere og ændrer sig derfor i takt med, at dag bliver til nat. Et elegant tæppe, som med sine diskrete nuancer klæder dit hjem som en stille baggrundskulisse.”

 

Og her:

”En nærmest hypnotiserende leg med skinnende, mat, lyst og mørkt. Selvom tæppets overordnede udtryk er roligt gentagende, står de enkelte detaljer i kontrast med deres forskellige mønstre og materialer.”

Ydelser

  • Hjemmeside
  • Kataloger
  • Salgbreve
  • Salgsmateriale

Kunden siger

“Det har været en super oplevelse, at arbejde med Kristina. Jeg vil med sikkerhed benytte os af hendes hjælp en anden gang.”

Christine Meller Valeur, Linie Design

Besøg

www.liniedesign.dk

Granlyet 7

3540 Lynge Previous  All works Next