Tilbage til istiden med fornyet sprog

Nationalpark Mols Bjerge dækker over et 180 km² stort areal på det sydlige Djursland. Det særprægede istidslandskab vidner om en tid med kilometertyk is og kæmpestore vandmasser til følge. Randmorænebakker, smeltevandssletter, slugter, vige og dødishuller er alt sammen resultatet af isens fremmarch og tilbagetrækning.

Det er fascinerende, og med etableringen af Nationalpark Mols Bjerge i 2009 er der for alvor kommet gang i formidlingen af områdets mange natur- og kulturoplevelser. Hver sommer udrulles et stort program med guidede ture – både på gåben, i bus, båd og med snorkleudstyr. Jeg har hjulpet Nationalparken med at fortælle pressen om alle disse sommeraktiviteter.

Med journalistikkens snorlige krav til rubrikker, manchetter, underrubrikker, nyhedstrekanter og veldisponeret brødtekst har jeg med billedligt sprog og finurlighed beskrevet, hvad Nationalparken byder på gennem hele sommerhalvåret.

Ydelser

  • Pressemeddelelser

Kunden siger

”Kristina Højholt har givet Nationalparkens pressemeddelelser en twist – og det har været fornyende. Det er vi meget glade for.”

Nicole Wolter, Kommunikation & Erhvervs- og turismeudvikling, Nationalpark Mols Bjerge

Besøg Nationalpark Mols Bjerge

www.nationalparkmolsbjerge.dk

Grenaavej 12
8410 Rønde


 Previous  All works Next