Lad dig rive med

I 2020 åbner et stort oplevelsescenter i Ringkøbing. En imponerende attraktion og et arkitektonisk landemærke i 300 millioner-kroners-klassen. I slutningen af 2017 er man klar til at tage første spadestik. Syv års forberedelser går forud. Syv år, hvor der har været skrevet spalte op og spalte ned for at få investorerne til at bide på. Nu skulle tingene samles – der skulle findes en forbrugervenlig tone til den hjemmeside, der skal friste gæsterne i årene op til åbningen.

Jeg har skrevet begejstringen frem. Ryddet ud i akademiske argumenter og fundet ind til en stemning og en sanselighed, der får oplevelsescenteret til at stå tydeligt frem.

”I Naturkraft får du én på opleveren for altid. Du kommer bag om naturens kræfter, aflurer dens principper og opdager, hvordan menneske og natur ikke kun spiller sammen, men også hænger sammen.

Vi skaber en lang række oplevelser, som inviterer dig til at lege med. Her er der plads til nysgerrighed og forundring, vildskab og stille fordybelse. Her er dyb indsigt og kolossal udsigt, der når langt længere ud, end øjet rækker.”

 

I samarbejde med OddFischlein

Ydelser

  • Hjemmeside
  • Idékatalog
  • Invitation
  • Julekort

Kunden siger

“En skarp pen, en præcis forståelse og en målrettet, nærværende og vedkommende kommunikation i øjenhøjde: Kristina går i infight med visioner, tanker og formuleringer – går på opdagelse og udfordrer dedikeret, klogt og præcist. Kommunikationen bliver konkret, forståelig og direkte, så ens brugere/publikum/kunder faktisk forstår, hvad man mener, tænker og gerne vil fortælle.”

Peter Sand, direktør, Naturkraft.

Besøg Naturkraft

www.naturkraft.dk

Ved Fjorden 6

6950 Ringkøbing Previous  All works Next