Der skal ikke så meget til

Med opstart fra eget køkken og med et gåpåmod, som er de færreste forundt, satte Dinna Herstmark alt ind på at bage smørbagte kvalitetssmåkager. I dag sælger hun sine lækre produkter i specialforretninger over hele landet. De indeholder dét, de smager af: Gode, rene råvarer og masser af ægte smør. Intet andet.

Jeg har hjulpet Dinna med ekstra swung, stemning og poesi. Præcis som hun kan lide det. Nærvær, tid og det opmærksomme øjeblik er nemlig helt essentielt for hendes virke. Har man for travlt, sker det på bekostning af det sanselige nærvær. Mine tekster sender derfor sanserne på opdagelse, mens toner af appelsin, lakrids, kaffe, citron, ingefær, rosmarin og kanel spiller sammen med billedlige beskrivelser af hyggestunder og selvforkælelse.

Fx skriver jeg om Choko Orange: “Revet appelsinskal i fornemt selskab med blød, mørk chokolade. Smagene danser en stille, fortrolig dans – mildt og nænsomt, sødt og delikat. Her får du en sprød og lækker småkage, som egner sig fortrinligt til en lille, eftertænksom pause.”

Ydelser

  • Hjemmeside
  • Pressemeddelelse
  • Postkort
  • Emballage
  • Salgsmail

Kunden siger

“Det føles som ren magi, når Kristina fører pennen. Med nærvær og indlevelse formår hun at skabe et univers af sanselighed, nærvær og poesi. Kristina behersker på kreativ vis hele paletten, og med stil og elegance tilfører hun ordene liv, så de rammer rørende og blidt.”

Dinna Herstmark, ejer af Småkageriet

Besøg Småkageriet

www.smaakageriet.dk

Århusvej 25

8410 Rønde Previous  All works Next