Det handler om udfaldet

Et advokatfirma i Silkeborg. Samme adresse, samme folk. Men løsrevet fra tidligere kædesamarbejde og nu med behov for nyt navn, nyt logo og ny grafisk identitet.

Der er behov for et bureau. Men man er gerne konsulentdans og bunkevis af post-its foruden. Det skal være ligetil, ikke så mange dikkedarer. For sådan er man selv: Gruppen af advokater er kendt for at tale et forståeligt sprog – man er ikke fan af lange uforståelige udredninger. To the point. Så det var, hvad vi gjorde. Blikfang reklamebureau og mig.

Vi blev hurtige enige om, at netop vi var teamet, der kunne komme op med en gennemarbejdet kreativ løsning uden svinkeærinder. Og vi fik ret. Vi ramte plet med en enkel løsning, som til fulde lever op til kravene: Et kort navn, klassisk og dog moderne, let at stave, nemt at udtale. Og ikke noget ordleg-hurlumhej.

Navnet blev KASUS. Fordi det ikke kan hedde andet. Sådan er det, når noget føles rigtigt fra start. KASUS – bøjningsformen. Fordi advokaterne mestrer sproget. Fordi deres indsats gør udfaldet.

Logoet følger trop. Også det er holdt i den enkelte stil og er en nyfortolkning af Justitia med svær og vægtskåle. Navnefontens tidløse skrift udståler det bundsolide, klassiske og imødekommende. Farverne er holdt i grønpetroleum og en gylden, mondæn kontrast.

Nu er KASUS Advokater klædt på med ny facade og ny hjemmeside – en skarp profil, der holder i retten.

Besøg KASUS
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt