Jeg er en fri fugl.
Og jeg er landet et sted, hvor der er ro til at skrive gode tekster.

Dygtige tekstforfattere skriver levende tekster. Fordi de selv lever. I min verden leves livet dér, hvor det mærkes. Ikke i en blingbling-bygning et sted, hvor farverne ikke ses.

Jeg er omgivet af kaglende høns, summende bier, nybagt brød og mudrede gummistøvler. Det er måske lidt atypisk for en person, som arbejder med noget så urbant som branding og markedsføring. Men det virker for mig.

Tidligere har jeg mediteret i en propfyldt indisk ashram, spist hønsefostre på Filippinerne, renset lokummer på Great Barrier Reef, haft koldbrand i benet på Borneo og jaget onde haveånder væk med ske og grydelåg hos en balinesisk familie. Nu er jeg freelance tekstforfatter og bor i en gammel stationsbygning langt ude på Djursland. Her er der højt til himlen, masser af ro og fuld damp på den kreative energi.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept

Det er min natur

”Nå, men nu vil vi så gerne høre lidt om dig?” Som tekstforfatter er det min opgave at zoome ind på andre, og derfor sidder jeg ikke klar med en elevatortale, hvor jeg præsenterer diverse modeller og trin-for-trin-processer. Jeg giver min erfaring, intuition og indre melodi æren for alt, hvad der kommer. Folk siger, at jeg er knivskarp. Måske er jeg bare et naturtalent.

Jeg er ikke et skrivebordsmenneske. Den vigtigste del af mit arbejde foregår alle mulige andre steder end foran computeren. Min frie, eventyrlystne måde at se verden på kan du høre i mine tekster.

Om sommeren springer jeg ud som blomsterdamen, der sælger buketter og honning ved vejen. Jeg hylder genbrug, naturoplevelser, det nære liv på landet og madlavning fra bunden. En ret god blanding af det grønne og rosa segment.

Jeg er cand.mag. i dansk og dramaturgi. Derfor går jeg i dybden med seriøsitet og stiger op til overfladen med et genialt udtræk af mest interessante. Får jeg lov til at vinkle lidt småskævt, så gør jeg det med største fornøjelse.

KOMPETENT

Jeg er cand. mag. i dansk og dramaturgi og har over 14 års erfaring som tekstforfatter. Derfor kan jeg omdanne kompliceret stof til gode tekster.

KREATIV

Der flyder både poesi og musik i mine årer. Det giver mine tekster det berømte ”swung” – tilsat både kant, humor og finurlighed.

SKARP

Jeg er benhård og knivskarp. Derfor skærer jeg alt overflødigt fra, så teksterne bliver overskuelige, forståelige og interessante.

INTUITIV

Jeg har en stærk indlevelsesevne og kan hurtigt afkode værdierne omkring dit brand. Det sikrer en skarp tone og en præcis stemning.

JORDNÆR

Det handler om at finde ind til kernen af det, du står for – og derind kommer jeg kun med min egen integritet i behold. Mine nordjyske rødder holder begge ben på jorden.

TROVÆRDIG

Jeg er til at stole på. Hos mig får du tekster til fast pris og aftalt tid. Det giver dig tryghed på alle plan.

Se referencer

Drømmer du også om det ekstraordinære?

Culina er en dansk familieejet snedkervirksomhed. Her laver man bl.a. de fineste, skræddersyede køkkener. Jeg har skrevet deres nye brochure i et sprog, som matcher kvaliteten, det fascinerende håndværk og 1:1-kontakten. Når du vælger mig som tekstforfatter, så bliver vores relation også 1:1. Det er dig, der skal frem, og derfor skal jeg tæt på. Alt andet er ikke ordentlig branding.

Se mine andre referencer