Vi helgarderer det gode humør

De er små, store og midt imellem. Fra sorte til pang – og de fås sågar i det fineste ædeltræ. Pigerne med smilende øje og drengene med deres kække split på hovedet.

Det var møbelsnedkeren Hans Gustav Ehrenreich, som tilbage i 1968 opfandt Hoptimisterne. Nu er de genopstået som en ny generation af bestsellere, og jeg har været med til at ruste dem til succes.

Med Hoptimisterne er der igen startet en glad bevægelse. De deler vores glæde på mærkedage, ved højtider og store begivenheder. De hopper med, når vi hepper på grønsværen, deler studenternes ukuelige fremtidstro og får os til at føle os stolte over godt dansk design.

Det er glæden, der er omdrejningspunktet for det hele. Også kommunikationen, som har flere forskellige segmenter som sin målgruppe: Der skal både tales til de minimalistiske æstetikere og dem, der giver fuld gas på fis og farver.

Her har jeg virkelig fået lov til at lege med ord. Jeg skruer op for stemningerne og det glade glimt i øjet. Og mine tekster giver lyst til at dele glæden i alle tænkelige anledninger.

Produkttekster til web og presse

Pressemeddelelser

Breve til forhandlere

I samarbejde med Vulkan Bureau

Besøg Hoptimist
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt