“Med nærvær og indlevelse
formår Kristina at skabe et univers
af sanselighed, nærvær og poesi.”

Der skal ikke så meget til

Jeg har beundret indehaveren siden Småkageriets start. Med opstart fra eget køkken og med et gåpåmod, som er de færreste forundt, satte Dinna Herstmark alt ind på at bage smørbagte kvalitetssmåkager. I dag sælger hun sine lækre produkter i specialforretninger over hele landet. De indeholder dét, de smager af: Gode, rene råvarer og masser af ægte smør. Intet andet.

Jeg har hjulpet Dinna med ekstra swung, stemning og poesi. Præcis som hun kan lide det. Nærvær, tid og det opmærksomme øjeblik er nemlig helt essentielt for hendes virke. Har man for travlt, sker det på bekostning af det sanselige nærvær. Mine tekster sender derfor sanserne på opdagelse, mens toner af appelsin, lakrids, kaffe, citron, ingefær, rosmarin og kanel spiller sammen med billedlige beskrivelser af hyggestunder og selvforkælelse.

Fx skriver jeg om Choko Orange: “Revet appelsinskal i fornemt selskab med blød, mørk chokolade. Smagene danser en stille, fortrolig dans – mildt og nænsomt, sødt og delikat. Her får du en sprød og lækker småkage, som egner sig fortrinligt til en lille, eftertænksom pause.”

Hjemmeside

Pressemeddelelse

Postkort

Emballage

Salgsmail

Besøg Småkageriet
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt