Helt ind under huden på ung virksomhed

Kollagen er på alles læber. And no wonder why. Kollagen er nemlig det protein, der binder kroppen sammen og gør huden spændstig og elastisk. Der er bare lige det ’men’, at kroppens egen produktion falder fra midten af 20’erne. Så må man til Nordatlanten for at hente det – eller, det gjorde Vild Nord så for dig!

Jeg blev kontaktet af Vild Nord, som havde en vild plan: På blot én måned skulle der skabes et helt nyt univers, bygges en webshop og findes en tone, som både kunne sælge produkter, inspirere og skabe følelsen af at være med i et fællesskab. Der skulle skabes et dansk high end-brand.

Så hvad fik jeg at tage fat i? Kollagen udvundet af skindet fra torsk, som er vildtfanget under bæredygtige hensyn i det iskolde, krystalklare hav i Nordatlanten – langt fra opdræt, antibiotika og GMO-foder. Åh, hvor var det lige mig!

Og ikke nok med det, så er Vild Nords særlige kendetegn, at de doserer med vildthøstede bær fra den nordiske natur, bæredygtigt høstet tang, håndplukket økogrønkål og andre lækkerier, som giver kroppen dét, den har brug for – nemlig ren, næringsgivende natur.

Jeg kom helt derind under huden, hvor byggesten lægges på lag for lag. Jeg lærte at navigere korrekt i fødevarelovgivningens anprisningscirkus, og jeg twistede tonen, så den fik kant. ”Du sidder bare derovre i Jylland og nailer den,” svarede Vild Nord. Resultatet er en webshop (og øvrige tekster til forhandlere, dameblade osv.), som kommunikerer rent, friskt og spændstigt. Sådan er Vild Nord jo.

Besøg Vild Nord
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt