Frosten og mosten

Det var en 25 liters dunk med frossen æblemost, som i 2006 fik indehaveren af det nuværende Cold Hand Winery på sporet af æbleisvinen. Dunken lækkede i fryseren, og ud flød tykt, sukkerholdigt kryokoncentreret æblemost.

Teknikken blev møjsommeligt finpudset i årene derefter, og hurtigt var vejen banet for succeserne Feminam og Masculine. Tiden var dermed inde til, at Jens Skovgaard Pedersen kunne skifte jobbet som efterskoleforstander ud med en tilværelse som vinmager. Og han eksperimenterer fortsat, og det har jeg sat ord på:

“Det syder og bobler i vineriet ved Randers. Alle tænkelige og utænkelige eksperimenter er sat ind i jagten på sublime vinoplevelser. Det skal smage af Norden – af landskaberne, årstiderne og af jorden.

For ærlighed er filosofien bag. Drømmen er at fremstille et frugtrigt alternativ til druevinen, og både mousserende vine, lyse bordvine, mørke tanninrige vine, ostevine, dessertvine og avec-lignende likører er på menuen.”

Jeg hjalp med at skrive en indbydende brochure, som sælger de fantastiske produkter på en måde, hvor man i selve teksten mærker den eksperimentelle gejst, der gennemsyrer al aktivitet hos Cold Hand Winery.

Hjemmeside

Brochurer

Strategi

Besøg Cold Hand Winery
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt