“En skarp pen, der målrettet, nærværende og vedkommende skaber kommunikation i øjenhøjde. Kristina går i infight med visioner, tanker og formuleringer – går på opdagelse og udfordrer dedikeret, klogt og præcist.”

Lad dig rive med af naturens kræfter

I 2020 åbner et stort oplevelsescenter i Ringkøbing. En imponerende attraktion og et arkitektonisk landemærke i 300 millioner-kroners-klassen. I slutningen af 2017 var man klar til at tage første spadestik.

Syv års forberedelser var gået forud. Syv år, hvor der havde været skrevet spalte op og spalte ned for at få investorerne til at bide på. Nu skulle tingene samles – der skulle findes en forbrugervenlig tone til en hjemmeside, der skulle friste gæsterne i årene op til åbningen.

Jeg skrev begejstringen frem. Ryddede ud i akademiske argumenter og fandt ind til en stemning og en sanselighed, der fik oplevelsescenteret til at stå tydeligt frem.

”I Naturkraft får du én på opleveren for altid. Du kommer bag om naturens kræfter, aflurer dens principper og opdager, hvordan menneske og natur ikke kun spiller sammen, men også hænger sammen. Vi skaber en lang række oplevelser, som inviterer dig til at lege med. Her er der plads til nysgerrighed og forundring, vildskab og stille fordybelse. Her er dyb indsigt og kolossal udsigt, der når langt længere ud, end øjet rækker.”

Hjemmeside
Kataloger
Salgsbreve
Salgsmateriale

I samarbejde med Walk

Besøg Naturkraft
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt