Fremtiden lige udenfor døren

Tradium er en stor erhvervsskole i Randers. De mange uddannelser er forskelligt struktureret og fordelt over flere adresser i byen. Institutionen tilbyder både skoleforløb og efteruddannelseskurser. Fælles for elever og kursister er, at de ofte kommer langvejs fra. De har en læreplads et sted i landet.

Derfor ønskede Tradium at bygge et skolehjem. Et elevhotel anno 2018. Et sted, hvor faglighed og fællesskab er med til at definere fremtiden. Tradium College skulle indvies, og jeg skulle beskrive stedets mange fordele – både over for elever, forældre, arbejdsgivere – og også bygningens naboer, der skulle forsikres om en fortsat god nattesøvn på trods af et stort kollegium midt i boligkarréen.

Så hvordan får man det hele med? Hvordan sælger man et elevhotel, som både skal huse mekanikereleven på 17, tjenereleven på 22, fodterapeuteleven på 25, EUV-eleven på 36 og alle dem derimellem? Hvordan får man alle til at føle sig velkomne, hvordan beroliger man forældrene – og hvordan formulerer man husreglerne, så ingen løber skrigende bort? Jeg fiksede det hele med en varm, imødekommende tone og en god balance mellem fis og faglighed.

Brochure

Hjemmeside

Annoncer

Invitationer

I samarbejde med Creative United.

Besøg Tradium College
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt