Ekstraordinære køkkener går hånd i hånd med 1:1

Jeg tog en snak med Morten Pedersen, som står bag Culina – en dansk virksomhed, der snedkerer køkkener i ekstraordinær kvalitet. Vi talte 1:1, ligesom Morten gør med sine kunder. Jeg skulle skrive en brochure, som kunne få hans kvalitetsbevidste væsen til at slå rødder i målgruppens bevidsthed.

“Jeg lægger så meget energi og arbejdsglæde i mit håndværk. Det samme kommer familierne til, når de arbejder i det færdige køkken. Det er en god tanke.”

Brochuren om Culina fortæller historien om en stolt snedker. En mand, der fascineres af, hvordan træet altid får det sidste ord. Hvordan man må indrette sit håndværk efter årerne og træets farver. Det er historien om håndværksmæssige traditioner og 30 års solid erfaring i at fremstille originale håndlavede køkkener.

For hos Culina ved man, at ikke to familier er ens. Det perfekte standardkøkken findes ikke. Man er nødt til at indrette sig efter hver enkelt families daglige rytme og behov. Heldigvis for det. For det er hér, Culinas håndværk kommer i spil. Lysten til at levere et godt stykke arbejde er drivkraften. De er praktikere, og døren til værkstedet står altid åben.

Brochure

I samarbejde med Vulkan Bureau

Besøg culina
Kattegatcenteret
Naturkraft
Nationalpark Mols Bjerge
Erhverv Norddjurs
Hoptimist
ADAX
Wauw Flødeis
Madame Butterfly
Cold Hand Winery
Malteserkors Gær
Småkageriet
LEDON
Pressalit seats
Linie Design
KEBE
Tradium
Hans Sandgren Jakobsen
GASA Nord Grønt