Hvad man ikke har i hovedet, må man ha' i armene

“Kært barn har mange navne – korsfisk, stjernefisk og nålepude har den almindelige søstjerne (Asterias rubens) lydt gennem tiden. Den har hverken hjerne eller hjerte, men til gengæld massevis af sugefødder på undersiden af armene. Dem bruger den til at bevæge sig med, og samtidigt fungerer sugefødderne som smagsløg, så søstjernen kan smage sig frem til sit bytte.”

Sådan starter én af de mange sjove dyrehistorier, jeg har leveret til Kattegatcentret. Et helt nyt website skulle redesigne hele centrets attitude, og teksterne havde i den forbindelse særlig meget at skulle have sagt.

Med bid, glimt i øjet og øje for den sjove, skæve vinkel var min opgave at appellere til både børn og voksne – at sætte smil på læben af mor/far, så de får lyst til at fortælle historierne videre til deres børn.

Derfor oser teksterne af begejstring. Man er ikke i tvivl om, at Kattegatcentret er bidt af havet! De korte, overskuelige tekster er så billedligt fortalt, at den nye viden både underholder, informerer og indprenter sig for altid.

 

I samarbejde med OddFischlein

Ydelser

  • Hjemmeside
  • Brochurer
  • Annoncer
  • Outdoormateriale

Kunden siger

“Kristina kan sit kram. Det har været en sand fornøjelse at opleve hende kaste tryllestøv over bunkevis af ufærdigt tekstmateriale og fremtrylle skræddersyede tekster med kant og bid. Hun arbejder selvstændigt, hurtigt(!) og har et stort overblik.”

Grete Fogtmann Jensen, ansvarlig for kommunikation og PR, Kattegatcentret

Besøg Kattegatcentret

www.kattegatcentret.dk

Færgevej 4

8500 Grenå Previous  All works Next